KONFIRMASJON

Konfirmasjonen er en betydningsfull hendelse i livet til enhver ung person, og å dokumentere den med profesjonelle bilder i et studio legger til en ekstra glans og betydning!

Fang øyeblikket for alltid

Gi konfirmanten en gave som varer livet ut med profesjonelle konfirmasjonsbilder. Disse minnene er ikke bare en feiring av en spesiell dag, men en tidløs påminnelse om en milepæl i livet som kan deles med familie og venner.

Skap uforglemmelige minner

Konfirmasjonsfotografering i studio gir en unik mulighet til å fange konfirmantens personlighet og stil på en profesjonell måte. Disse bildene vil være et verdifullt minne som kan deles og beundres i årene som kommer.

Feir og marker denne viktige begivenheten

Konfirmasjonen er en betydningsfull hendelse i livet til enhver ung person, og å dokumentere den med profesjonelle bilder i et studio legger til en ekstra glans og betydning. Det er en flott måte å vise frem konfirmantens unike personlighet og stolthet over prestasjonen.

TING Å TENKE PÅ I FORKANT AV FOTOGRAFERINGEN

Tidspunkt

Planlegg fotoshooten på et tidspunkt på dagen da konfirmanten er mest opplagt og avslappet. Unngå å legge den for tett inntil andre arrangementer eller stressende situasjoner som kan påvirke stemningen.

Bekledning

Sørg for at bunaden eller kjolen/dressen er ren og strøket i forkant av fotoshooten. Ta gjerne med ekstra tilbehør som kan variere bildene litt, som ulike sjal eller skjorter, slik at dere kan eksperimentere med ulike stiler.

Familie og venner

Involver familie og venner i fotoshooten for å gjøre det til en enda mer minneverdig opplevelse. Sammen kan dere skape vakre bilder som feirer konfirmantens store dag og styrker båndene mellom dere.

Forberedelser

Øv gjerne på noen poseringer og uttrykk på forhånd, slik at konfirmanten føler seg mer komfortabel foran kameraet. Det kan også være lurt å ha noen ideer om hvilke typer bilder dere ønsker å få, for eksempel portretter, gruppebilder eller actionbilder.

BOOK EN FOTOGRAFERING I DAG

Legg igjen informasjonen din i skjema under
så tar vi kontakt med deg

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

kontakt oss

hvor vi holder til

Kristiansand, Norway

E-POST & TELEFON

E-post: kjostvedt@elitefoto.no
Markens gate 45: +47 38 02 26 24
Sørlandssenteret: +47 47 77 33 33

FØLG OSS PÅ 
SOSIALE MEDIER

Markens Gate:

Sørlandssenteret: