DIGITALISERING

Timer med familiefilmer ligger og støver i de tusen hjem!
Vi digitaliserer video og smalfilm slik at du får se de gamle familieskattene på ny. Tenkt å få se da minsten tok sine første skritt i 1992, eller da mormor sto til konfirmasjon i 1972... Et gjensyn som garantert vekker følelser og som vi anbefaler på det varmeste. Gode minner på en minnepinne - inviter på filmkveld!
BESTILL INNSENDING AV DITT 
MATERIALE NÅ!

HVORDAN DIGITALISERE 
VIDEOMINNER MED 4 ENKLE STEG

FINN FREM DET DU VIL DIGITALISERE

Planlegg digitaliseringen din på en smart måte! Først, lag en liste over tingene du vil ha digitalt. Så, sjekk dem nøye for støv og flekker – gi dem en god sjau! Ikke glem å bruke hansker (enten bomull eller engangs) for å holde tingene fri for fingerfett. For å holde styr på alt, kan du sette lapper på tingene eller lage en enkel liste. Da blir det lett å gi filene dine gode, forståelige navn når de blir digitale!

LEVER INN MATERIALE

Du kan levere inn materiale du ønsker å digitalisere i enten butikken vår i Markens Gate eller på Sørlandssenteret. Dersom du ønsker å sende med postordre kan du legge inn en bestilling ved å trykke på knappen under. Du vil da motta en kode på e-post som du skriver på pakken og legger utenfor døren/i postkassen på oppgitt dag i e-posten.

DIGITALISERING

Når vi har mottatt materiale starter vi digitaliseringsprosessen av en profesjonell og erfaren tekniker som vil overføre ditt materiell til digitalt format. Behandlingstid er ........., om du trenger det før dette er express levering også et alternativ for .....,-

GJENNOPPLEV MINNENE

Når digitaliseringsprosessen er ferdig kan bestillingen enten hentes i en av våre butikker eller så er det også et alternativ at vi sender de med postordre.

Gled deg over dine digitale familieminner, trygt lagret for alltid på de fleste moderne digitale enheter. Del dem med dine kjære, akkurat som de er ment å bli delt.

BESTILL INNSENDING AV MATERIALE

Legg igjen informasjonen din i skjema under
for å bestille innsending og digitalisering

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

kontakt oss

hvor vi holder til

Kristiansand, Norway

E-POST & TELEFON

E-post: kjostvedt@elitefoto.no
Markens gate 45: +47 38 02 26 24
Sørlandssenteret: +47 47 77 33 33

FØLG OSS PÅ 
SOSIALE MEDIER

Markens Gate:

Sørlandssenteret: